Bel me terug

Verkeersschool Wierks uit Dordrecht is een van de grootste verkeersscholen van Zuid-Holland op het gebied van Verkeer, Transport, Logistiek, Arbo en Veiligheid. Wij verzorgen rijopleidingen en logistieke opleidingen waaronder ook nascholingscursussen in de regio Drechtsteden en Rotterdam Rijnmond.

Verkeersschool Wierks beschikt over een modern opleidings- en examencentrum in Dordrecht aan de Ploegstraat en in Rotterdam nabij de Waalhaven. Vanuit onze hoofdlocatie aan de Ploegstraat te Dordrecht verzorgen wij alle rijopleidingen en praktijkcursussen. Wij hebben in Dordrecht de beschikking over een groot oefenterrein waar naast motorrijlessen ook de toetsen besloten terrein plaats kunnen vinden. In de bedrijfshal in Dordrecht worden de praktische toetsen gehouden. In het gesimuleerde magazijn  annex buitenterrein in Rotterdam vindt een grote diversiteit aan logistieke opleidingen plaats. Ook heeft Verkeersschool Wierks de beschikking over diverse leslokalen en kantoorruimtes in Dordrecht en Rotterdam. Voldoen deze locaties niet aan uw wensen dan kan een logistieke opleiding ook op uw locatie plaatsvinden.

Voor de bromfiets-, personenauto-, motor- en personenauto met aanhangwagenrijopleiding heeft Verkeersschool Wierks haar krachten gebundeld met de ANWB Rijopleiding. De vertrouwde kwaliteit die je van Verkeersschool Wierks gewend bent en de zekerheden en garanties die je van de ANWB Rijopleiding mag verwachten.

Verkeersschool Wierks is door het ministerie van Verkeer en Waterstaat geautoriseerd om alle opleidingen m.b.t. het vervoer van gevaarlijke stoffen te verzorgen en tevens gecertificeerd door het examenbureau CCV voor het verzorgen van tal van cursussen die meetellen voor de nascholing voor beroepschauffeurs in het goederen- en personenvervoer. Ook zijn wij opleider voor diverse scholings- en subsidiefondsen, waaronder VTL , UWV en Sociaal Fonds Taxi.